Viktorijas Bekhemas slaidā līnija (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viktorija Bekhema, Džerijas Halivelas iedvesmota, ir kļuvusi atkarīga no jogas.

Viktorija, kura pašlaik ir astotajā grūtniecības mēnesī, ir noalgojusi Madrides populārāko jogas pasniedzēju, kurš viņai palīdzētu saglabāt figūru.

Kāds Bekhemu ģimenes draugs sacīja: „Viktorija vēlas pēc bērna piedzimšanas pēc iespējas ātrāk atgūt slaidu izskatu, un joga palīdzēšot” - ziņo „The Sun”. „Tiek veikti dažādi elpošanas vingrinājumi, kas atvieglošot dzemdības. Jogas speciālists pie Viktorijas ierodas divas reizes nedēļā. Pēc Bruklina un Romeo piedzimšanas viņa ātri atguva savu iepriekšējo formu, tomēr pēc trešās reizes tas varētu būt grūtāk. Tomēr Viktorija ir apņēmības pilna.”

Savukārt Viktorijas vīram Deividam Bekhemam ir citas problēmas - Madrides futbola kluba „Real” galvenais treneris Valnderlejs Luksemburgo aizliedzis Deividam Bekhemam filmēties kino, ziņo „Sunday Mirror”.

Pirms kāda laika Anglijas izlases pussargs parakstīja līgumu par piedalīšanos filmā „Vārti”, un, lai piedalītos tās uzņemšanā, viņam bija uz kādu laiku jāpārtrauc treniņi. Tomēr galvenais treneris pēdējā brīdī izlēma un neļāva Bekhemam doties uz filmēšanu, paziņojot, ka futbolista karjerai jābūt pirmajā vietā.

Saskaņā ar britu laikraksta rīcībā esošo informāciju Bekhems par trenera lēmumu esot bijis ļoti sašutis, jo darbs filmā jau bija sākts. Turklāt līgums ar kinokompāniju jau ir parakstīts un viņš nevēloties lauzt vienošanos. Tomēr Luksemburgo, kas ir pazīstams kā stingras disciplīnas piekritējs, paziņojis, ka negrasās atbalstīt spēlētāju aizraušanās, kas traucē „Real” komandas sniegumam.

Jāpiebilst, ka Deivids jau ir izmēģinājis savus spēkus filmā „Spēlē kā Bekhems”, tiesa gan, tikai epizodiskā lomā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu