The Flaming Lips: "Karš ar mistiķiem"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ievērojamā amerikāņu grupa The Flaming Lips ziņo, ka gandrīz pabeigusi jaunu studijas ierakstu. Kā pastāstīja mūziķi, plates saturs atšķirsies ar daudz "organiskāku" skanējumu.

Jaunais albums tapis producenta Deiva Frīdmena (Dave Fridmann) vadībā "Tarbox" studijā. Tas būs turpinājums pirms trijiem gadiem iznākušajam "Yoshimi Battles The Pink Robots", kas arī 2002. gada TVNET top50 albumu sarakstā bija visaugstākajā vietā. Jaunajā diska nosaukums būs "At War With The Mystics".

"Mēs atteicāmies no robotveidīgām skaņām un pārgājām uz tādu skanējumu, ko varētu radīt roboti, bet kas izklausītos dzīvi," stāsta grupas solists Wayne Coyne. "Mūsu mūzikā pat ir parādījušies "džeza kosmiskās ēras" elementi..."

Ierakstā Koins vēlētos peiaicināt dziedātāju Čenu Maršalu no grupas Cat Power, taču vēl nezina, vai viņa piekritīs.

"Domāju, ka Čenai patīk dažādi muzikāli eksperimenti," komentē Koins. "Man vienmēr ir paticis iekļaut mūzikā kaut ko jaunu, nebijušu, kas varētu uzlabot grupas kopējo skanējumu un padarīt to interesantāku."

Albumu plānots laist klajā 2005. gada vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu