Uguņošana Rīgas centrā notiks atbilstoši laika apstākļiem (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uguņošana Rīgas centrā - Rātslaukumā, Bastejkalnā, Esplanādē - notiks atbilstoši laika apstākļiem, jo trīs firmas, kas to nodrošinās, izstrādājušas kopumā sešas dažādas uguņošanas koncepcijas.

Kā informēja Rīgas domes Kultūras pārvaldes Informācijas nodaļā, katra firma izstrādājusi un domē iesniegusi divas uguņošanas koncepcijas, no kurām tiks realizēta laika apstākļiem atbilstošākā.

Uguņošanas izmaksu kopējā summa būs 5403 lati.

Lai pēc uguņošanas noskatīšanās rīdzinieki varētu nokļūt mājās, tiks nodrošināts sabiedriskais transports. Tramvaji un trolejbusi pēc pusnakts līdz 1.janvāra plkst.5 kursēs divas reizes stundā visos maršrutos. Papildus tiks norīkoti autobusi tajos maršrutos, kur nekursē elektrotransports - no pilsētas centra plkst.00.25 un plkst.00.30.

Jau ziņots, ka uguņošana Rātslaukumā, Bastejkalnā un Esplanādē būs vērojama astoņas minūtes.

Lai noteiktu uguņošanas vietas un plānotu nepieciešamos līdzekļus, pārvalde vērsās pie uguņošanas firmām un lūdza iesniegt priekšlikumus un koncepcijas uguņošanai. Par piemērotākajiem tika atzīti firmu "Petarde", "Uguņošanas mākslas studija" un "Svētku aģentūra" piedāvājumi.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu