Jūrmalā plašas iespējas Jaungada sagaidīšanai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecgada vakarā Jūrmalas viesnīcās un izklaides vietās notiks karnevāli un romantiskas balles, uzzinājām Jūrmalas domē.

31.decembrī visi ir aicināti uz nakts karnevālu Majoru kultūras namā, kur no plkst.1 turpināsies 2005.gada sagaidīšana. Pasākumā paredzētas dejas, loterija, laimes liešana un zīlēšana, kā arī labāko masku parāde un apbalvošana. Ballē muzicēs Ojārs Pudžs.

Viesnīca "Eiropa" Jaungada naktī rīkos pasākumu "Dieva dāvanas un velna joki", kuru vadīs Ivars Kalniņš. Programmā paredzēts teatrāls šovs, dejas, spēles un konkursi pieaugušajiem, bet mazajiem sagatavots svētku galdiņš un "eņģeļmammas" konkursi.

Viesnīca "Daina" piedāvās svētku programmu krievu valodā ar dzīvo mūziku, šovbaletu, savukārt ar šampanieti, dzīvo mūziku, dejām un uguņošanu pusnaktī sagaidīt 2005.gadu aicina viesnīca "Liesma".

Ballē viesnīcā "Pegasa pils" paredzētas austrumu vēderdejas un speciāla programma pieaugušajiem, kuras gaitā notiks konkursi un dejas līdz rītam. Bērniem viesnīca paredzējusi īpašu programma pie Ziemassvētku eglītes.

Masku balli "Pasakainie putni" rīkos elitklubs "TB Palace". Pasākumā viesiem tiks piedāvāta vizināšanās kamanās gar pludmali, egle un pikniks priežu parkā, Jaunā gada svinīga sagaidīšana ar dāvanām, salūtu un balvām par labāko masku, kā arī izklaides programma ar dejām līdz rītam.

Jaunatklātajā viesnīcā "Baltic Beach Hotel" 1.janvārī un 2.janvārī spēlēs stīgu kvartets "Štrausa kvartets". Kvarteta programmā skanēs gan populāru klasikas autoru darbi, gan džeza un "Beatles" melodiju aranžējumi, gan Ziemassvētku dziesmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu