Rīgā notiks vairāki Ziemassvētku labdarības pasākumi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Adventes laikā un Ziemassvētkos Rīgā tiks rīkoti vairāki kultūras pasākumi, uz kuriem ielūgumus saņēma 17 000 Rīgas sociāli maznodrošināto ģimeņu bērnu un bērnu ar īpašām vajadzībām, informēja Rīgas domes Kultūras pārvaldes Informācijas nodaļā.

Nedēļas nogalē, 25.decembrī un 26.decembrī, Rīgas pašvaldība divus Latvijas mūzikas zvaigžņu labdarības koncertus Ķīpsalas hallē uzaicinājusi noskatīties 11 558 maznodrošinātos rīdziniekus.

Svētdien, 26.decembrī, kultūras un atpūtas centrā "Imanta" Jaunā gada pasaku bērniem "Jaunā gada jampadracis" apmeklēs 100 bērni no bērnu aizsardzības organizācijas "Sūrābele" un Kurzemes rajona Sociālās palīdzības dienesta.

26.decembrī Rīgas Latviešu biedrības namā uz bērnu vokālās studijas "Knīpas un Knauķi" Ziemassvētku uzvedumu "Kur meklēt ziemu?" ielūgti 50 bērni no Centra rajona Sociālās palīdzības dienesta.

Savukārt 28.decembrī Rīgas Sporta pilī Sanktpēterburgas Valsts ledus teātra izrādes "Jaungada brīnumi smaragda pilsētā" noskatīsies 200 maznodrošināto ģimeņu bērni.

No 26.decembra līdz nākama gada 24.janvārim desmit izrādes teātrī "Kabata" noskatīsies 1000 mazo rīdzinieku, bet 29.decembrī VEF Kultūras pilī Ziemassvētku uzvedumu "Kā niķīgā princese Ziemassvētkus svinēja" - 200 bērni no Vidzemes priekšpilsētas Sociālās palīdzības dienesta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu