LNT gada nogalē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gada nogalē LNT sola skatītājus iepriecināt ne tikai ar koncertiem, īpaši sagatavotiem raidījumiem un apsveikumiem, bet arī Ziemassvētku noskaņai atbilstošām filmām, pavēstīja LNT pārstāve Lea Liepiņa.

Gada nogalē LNT demonstrēs filmu "Ernests izglābj Ziemassvētkus" - tajā stāstīts par to, kā mūžam neveiklais un neattapīgais Ernests mēģina palīdzēt nogurušajam Ziemassvētku vecītim atrast pēcteci. Tāpat LNT rādīs filmu – "Muskuļotais Santa Klauss", "Lampūni: Ziemassvētku brīvdienas", kā arī stāstu par pasaules bagātāko puisēnu Makoliju Kalkinu – "Bagātais Ričs".

Pašā Ziemassvētku vakarā skatītāji varēs redzēt Latvijas filmu "Ziemassvētku jampadracis".

LNT demonstrēs Stīvena Spīlberga slaveno filmu "Kapteinis Āķis" par Pītera Pena piedzīvojumiem. Tāpat svētku laikā demonstrēs slavenu pasaku ekranizācijas - "Pelnrušķīte", "Sniega māte", "Sniegbaltīte" un "Toms Īkšķītis", kā arī kinopasaku pieaugušajiem – "Brīnišķā dzīve".

Vēl svētku laikā būs iespēja skatīties pēdējo no populārajām komēdijām par jocīgo ģimeni slavenās komiķes, "Viktorijas salona" īpašnieces Kristijas Alijas un Džona Travoltas vadībā, kurā mēdz domāt skaļi pat tikko dzimuši bērneļi un mājdzīvnieki – "Skat, kas tagad runā". Savukārt iemīļotie multenīšu seriāla varoņi "Nebēdņi" dosies savā pirmajā lielajā – pilnmetrāžas – piedzīvojumā.

Svētku laikā filmu programmā iekļauti darbi tiem, kas brīnumiem netic – "Snovborda akadēmija" un piedzīvojumu filma "Ekstrēmisti".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu