Izklaide tikai piektdienās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespējams, šīs nedēļas nogale ir viena no pēdējām, kas solās būt kaut cik silta un pastaigām labvēlīga. Pēc tam būs rudens ar lietu un slapjām kājām - iekštelpu pasākumiem pateicīgais gadalaiks.

3. oktobrī "Sapņu fabrikā" uzstāsies projekts NoJazz no Francijas. „NoJazz” mūzikas koncepcija ir ļoti vienkārša: tas ir džeza mūzikas svētku noskaņojuma sajaukums ar hipnotiskiem ritmiem un mūsdienu mūzikas skanējumu. Akustika, Jungle, Trip-Hop, Drum’n’Base – dažādu noskaņojumu, semplu liela daudzveidība, un šis skanējums harmoniski saplūst ar klasisko džezu un franku. Nepiemirstiet iegādāties biļetes uz koncertu 8.oktobrī. Viens no spožākajiem Eiropas kinematogrāfijas pārstāvjiem - Emirs Kusturica - 2004. gadā ir atgriezies, lai vērtēšanā nodotu savu pēdējo lolojumu - filmu „Dzīve ir brīnums”. Latvijā plašākam interesentu pūlim šo filmu būs iespējams skatīties no 1. oktobra k/t „Coca cola Plaza”, arī tiem, kas neiekļuva kino foruma Arsenāls „Dzīve ir brīnums” vienīgajā un izpārdotajā seansā. Kino Atzīmējot Pasaules dzīvnieku aizsardzības dienu, Rīgas zoodārzs nedēļas nogalē piedāvā biļešu cenu atlaides apmeklētājiem, kuru vārdā vai uzvārdā ir dzīvnieka nosaukums. Ja tu esi jenots, zvirbulis vai čūska, tad droši dodies uz Rīgas Zoo! No 30. septembra līdz 10. oktobrim Rīgā, Maskavas namā notiks Otrā Krievijas kinofestivāla Rudens sesija. Gluži kā iepriekšējās reizēs rīdziniekiem būs iespēja noskatīties „visskaļākos” Krievijas kino projektus. Festivāls risināsies pēc formulas viena filma dienā – 9 dienās demonstrēs 9 lentes. Festivālu atklās dižās Kiras Muratovas filma „Skaņotājs”, bet to noslēgs krietni mazāk zināmās Svetlanas Proskurinas lente „Attālinātā piekļuve”. Festivālā Māksla + Komunikācijas Vecrīgas klubā "Depo" 2. oktobrī muzicēs vairāki elektroniskās deju mūzikas izpildītāji, kas guvuši starptautisku atzinību. Pasākumā koncertēs – "EGG" un The Mole no Kanādas, kā arī dīdžejs ip@bip-hop.com no Francijas. Visi mūziķi savas kompozīcijas atskaņos "dzīvā" izpildījumā, kas ir pretēji pēdējā laikā Latvijas klubos valdošajai tendencei, ka slaveni mūziķi koncertē tikai ar dīdžeju setiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu