Meksikā mēģina nolaupīt Ketrīnu Zetu-Džonsu (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bruņoti noziedznieki Meksikā mēģinājuši nolaupīt Holivudas zvaigzni Ketrīnu Zetu-Džonsu, kad viņa atstājusi filmas "Legend of Zorro" uzņemšanas laukumu galvaspilsētā Mehiko.

Noziedznieki mēģināja notriekt aktrises automašīnu no ceļa, tomēr aktrises miesassargiem, kuri brauca atsevišķā mašīnā, izdevās viņu glābt, taranējot noziedznieku auto un sākot tā vajāšanu. Pēc pakaļdzīšanās, kas notika Sanluispotosi pilsētā uz ziemeļiem no Mehiko, tika arestēti četri cilvēki. Nolaupītāju banda uzbruka brīdī, kad Ketrīna tika vesta uz savu izīrēto piekrastes villu. "Viņa bija patiešām satraukta," Holivudas zvaigznei tuva persona pavēstīja laikrakstam "The Sun". 34 gadus veco divu bērnu māti Džonsu un viņas filmas partneri Antonio Banderasu visur pavadīja prāvs skaits miesassargu, jo Mehiko ir bēdīgi slavena ar nolaupīšanas gadījumiem. Aktrise uzturēsies Mehiko līdz pat Ziemassvētkiem, kad tiks pabeigts 1998.gada filmas "The Mask of Zorro" turpinājums.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu