Māmiņu seansā - romantiska komēdija „Cik man gadu?!”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ 19.augustā plkst. 13.45 "Coca Cola Plaza" 12. auditorijā tieši māmiņām piemērotos apstākļos demonstrēs romantisku komēdiju „Cik man gadu?!”. Galvenajās lomās Dženifera Gārnere, Marks Rafalo, Džūdija Grīra.

Filmas anotācija

Džena ir tipiska pusaudze, kura vairāk par visu vēlas ātrāk kļūt pieaugusi. Savā trīspadsmitajā dzimšanas dienā, draudzeņu izjokota, Džena krīt histērijā – viņa vairs tā nespēj. Nākamais rīts ir visai dīvains. Džena pamostas nepazīstamā dzīvoklī un, ielūkojoties spogulī, gandrīz noģībst: no tā uz viņu lūkojas pieaugusi sieviete. Izrādās, ka viņa vienā rāvienā kļuvusi 30 gadus veca. Pamazām noskaidrojas, ka viņai ir puisis – populārs NHL hokejists, labs darbs un pilns skapis satriecošu kleitu. Dzīve var sākties! Taču Džena dodas uzmeklēt savu bērnības dienu draugu, lai noskaidrotu, kas īsti ar viņu noticis.

Māmiņu seansā ir klusāka skaņa, lai neuztrauktu mazuļus, un vairāk gaismas, lai vajadzības gadījumā varētu bērniņus pārtīt. Māmiņām nav jāuztraucas par ratiņiem, jo tos var novietot zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu