Monika Levinska neapmierināta ar Klintona memuāriem (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Monika Levinska intervijā britu telekanālam ITV sacījusi, ka jūtas nodota sakarā ar to, ka bijušais Bils Klintons savos memuāros nav atzinis faktu, ka viņš iznīcinājis viņas dzīvi.

Bijusī Baltā nama praktikante, kas bija skandāla centrā sakarā ar viņas attiecībām ar bijušo ASV prezidentu, paudusi vilšanos par to, kā Klintons atspoguļojis viņu attiecības. "Es patiešām negaidīju, ka viņš detaļās runās par šīm attiecībām. Bet es cerēju un gaidīju, ka viņš atzīs un mainīs nepareizos apgalvojumus, kurus viņš un viņa personāls izteica par mani, kad viņi centās aizstāvēt prezidenta amatu," sacīja Levinska. Viņa arī piebilda, ka viņu apbēdinājuši Klintona nesenie izteikumi, ka viņš šajās attiecības ielaidies "vissliktākā iespējamā iemesla dēļ - tikai tādēļ vien, ka es to varēju". "Es vairākus pēdējos gadus esmu pavadījusi smagi strādājot, lai turpinātu un mēģinātu izveidot sev dzīvi," stāstīja 30 gadus vecā Levinska, kas ir diētas kompānijas "Jenny Craig" pārstāve un televīzijas realitātes šova "Mr.Personality" vadītāja. Levinska, kura savu stāsta versiju izstāstīja 1999.gadā iznākušajā grāmatā "Monikas stāsts", norādīja, ka viņa nevēlas runāt par Klintona grāmatu "Mana dzīve", jo viņš mēģinot pārrakstīt vēsturi. "Viņš saka, ka ir lepns par to kā aizstāvējis savu prezidenta amatu, bet tas notika uz mana rēķina," viņa pavēstīja. "Šajā procesā viņš mani iznīcināja." Levinska intervijā uzstāja, ka viņai bijušas attiecības ar Klintonu, kaut arī viņš ne reizi nelieto šo vārdu savā grāmatā, izvēloties izteicienu "nepiedienīgs sakars". "Es par to nekad nevēlējos runāt publiski un es zinu, ka viņš vēlējās, lai tas nekad nekļūtu publisks. Bet tās bija abpusējas attiecības no paša sākuma līdz beigām," norādīja Levinska. Viņas attiecības ar Klintonu, kamēr viņš atradās ASV prezidenta amatā, un tam sekojošie Klintona noliegumi noveda pie viņa impīčmenta procedūras 1998.gada decembrī pēc ilgas un dārgas izmeklēšanas, kuru vadīja neatkarīgais jurists Kens Stārs.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu