Būs jauna TV spēle LNT kanālā (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Telekompānija LNT saviem skatītājiem piedāvā pilnīgi jaunu un neparasti aizraujošu televīzijas spēli „Maximālais lidojums”.

Vēl neredzēts realitātes šovs ar vēl nebijušu iespēju realizēt sapņus un doties ceļojumā, nemaksājot par to pilnīgi neko! Spēles vadītāji, “Radio Skonto” DJ Rita Paula un pazīstamais ceļotājs Jānis Vaišļa pilsētas ielās nejauši izvēlētiem pretimnācējiem piedāvās doties pilnībā apmaksātā septiņu dienu ceļojumā uz kādu no pasaules atpūtas kūrortiem pie siltās, vilinošās Vidusjūras – Antāliju vai Marmarisu Turcijā, Heraklionu Krētas salā un Halkidikes pussalu Grieķijā, Maltu, Tunisu, Horvātiju, Costa Brava pie Barselonas vai Costa del Sol Andalūzijā Spānijā. Vai arī uz Ēgipti, vai Kanāriju salām. „Tie neapšaubāmi uzskatāmi par Eiropas labākajiem kūrortiem, kuros ikkatrs var atpūsties pēc sirds patikas!” - apgalvo Latvijā lielākās tūroperatoru firmas “Novatours” direktors Leonīds Močeņevs, kura ziņā ir uzvarētāju nogādāšana siltajās zemēs. Galvenie spēles nosacījumi ir pavisam vienkārši: Kurš no diviem spēles dalībniekiem nokļūst lidostā pirmais, tas arī dodas baudīt ceļojumu. Vienīgais, kas noteikti jāpaveic atvēlētajā laikā, līdz paceļas lidmašīna, - jāpiereģistrējas "Maxima" lojalitātes programmā, t.i., bez papildu maksas jāizņem klienta karte kādā no "Maxima" veikaliem. Lai nokļūtu lidostā, spēles dalībniekiem tiek dotas apmēram divas stundas, kuras katrs no viņiem var izmantot pēc saviem ieskatiem – doties mājās pēc pases, peldkostīma vai zobu birstītes, skriet atprasīties no darba vai atvadīties no mīļotās personas. „Ja iepirkšanās “Maxima” veikalos padara patīkamu jūsu ikdienu, tad “Maximālais lidojums” sagādās saistošu izklaidi pie TV ekrāna vai neaizmirstamu piedzīvojumu lieliskā kūrortā”, atzīst “Maxima” lielveikalus pārzinošā Latvijā lielākā tirdzniecības uzņēmuma “VP Market” mārketinga direktors Gintars Mikuļsks. Skatieties spēli LNT kanālā, sākot ar 9. maiju katru svētdienas vakaru pl. 20.55

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu