Atklāj netradicionālās erotikas fotokonkursa "Eurotica" darbu izstādi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 23.aprīlī, plkst.11 Medicīnas vēstures muzejā, atzīmējot mājas lapas „Potencialis.lv” gada jubileju, atklās netradicionālās erotikas fotokonkursa „EUROTICA (Bez laika robežām)” darbu izstādi. Interesentiem nedēļu būs iespējams aplūkot Latvijas foto klasiķu (Jānis Gleizds, Gunārs Binde, Atis Ieviņš) darbus, kā arī citu autoru foto.

Konkursa žūrija nolēmusi izstādīt 40 dažādu autoru darbus, kuri vistiešāk atbilst konkursa tematikai. Lai gan tā bija visai brīva, konkursa organizatori gaidīja darbus ar netradicionālu skatījumu uz erotiku, laika un vecuma robežām. Fotokonkursam “EUROTICA (Bez laika robežām)” kopumā tika iesūtīti vairāk nekā 100 darbu. Netradicionālās erotikas fotokonkursa žūrijā iekļauta mākslas zinātniece Sarmīte Sīle, fotogrāfi Mārcis Bendiks un Leons Balodis, mājas lapas “Potencialis.lv” patrons Jānis Naglis, Medicīnas vēstures muzeja direktors Kārlis Ēriks Arons un “Eli Lilly” pārstāvniecības Latvijā vadītājs Juris Salaks. Izstādes ietvaros aizsāksies Latvijas Seksologu un seksopatologu asociācijas (LSSA) izglītojoša akcija „Pieaugušajiem par seksualitāti”. 27.aprīlī Medicīnas vēstures muzejā interesenti varēs saņemt seksologa bezmaksas konsultāciju. No plkst.11 līdz plkst.14 konsultēs seksopatologs un psihoterapeits Elmārs Vārpa, no plkst.12 līdz plkst.14 – psiholoģe Iveta Oša, no plkst.14 līdz plkst.16 – psihiatrs un seksologs Guntis Kalnietis, bet no plkst.16 līdz 17 – ginekoloģe un seksoloģe Aija Tula-Rijkure. Savukārt 28.aprīlī plkst.16 Medicīnas vēstures muzejā notiks izglītojošs seminārs ar Latvijas vadošo seksologu priekšlasījumiem. Plānots, ka 20 fotoizstādes darbi apceļos Latvijas pilsētas, kur notiks virkne izglītojošu semināru un bezmaksas konsultācijas ar speciālistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu