Nedēļas nogales izklaides

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētku programma par godu Latvijas uzņemšanai Eiropas Savienībā sāksies 30.aprīlī ar lielkoncertu krastmalā un karaoke, kas dos lielisku iespēju mūsu patriotiem dziedāt tautā iemīļotas dziesmas pilnā rīklē. Varbūt jau laikus apsveriet iespēju šo brīnišķīgo mirkli pavadīt ārpus Rīgas, lai nebūtu jākļūst par liecinieku dīvainām nacionālā patosa izpausmēm.

Sestdien, 17.aprīlī, ar koncertu Doma laukumā notiks Rīgas domes rīkotās kampaņas Es daru Rīgu svinīgais noslēgums. Pirms tam ikviens rīdzinieks kopā ar Latvijas sportistiem un sabiedrībā zināmiem cilvēkiem varēs piedalīties pavasara talkās Rīgas rajonos - Mežaparkā, Šmerļa mežā, Daugavas krastā aiz rūpnīcas "Sarkanais kvadrāts", pie Ziepniekkalna tirgus, Ziemeļblāzmā un Dzegužkalnā. Rīgā Berga Bazārā atvēries jauns iestādījums - "Fellini Lounge" piedāvās saviem apmeklētājiem gan vēlas sestdienas un svētdienas brokastis ar itāļu kino, gan kokteiļu vakarus vasaras dārzā un citus īpašus pasākums. Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 16. līdz 18. aprīlim notiks izstādes aktīvās atpūtas un aktīvā dzīvesveida cienītājiem – 11. Baltijas reģionālā atpūtas, tūrisma un sporta izstāde "", 5. motociklu un aksesuāru izstāde "Motocikls 2004" un 8. laivu un jahtu izstāde "Boat Show 2004". Klubos

Phill Niblock
Klubā "Aura" 16. aprīlī notiks koncerts "Skaņu mežs", kurā piedalīsies izcilais amerikāņu minimālists Fils Nibloks. Piedalīsies arī vietējie mūziķi. Minimālists Fils Nibloks (Phill Niblock) ir Ņujorkas komponistu Lamontes Janga, Šarlemana Palestīna un Tonija Konrāda līdzgaitnieks. Viņš ieraksta stīgu instrumentus, flautas, leijerkastes un didžeridū. Ierakstos viņš pedantiski manipulē ar datoru, radot blīvas, masīvas kompozīcijas. Nibloka iedvesmas avoti ir no vizuālās mākslas – minimālistu mākslinieki Marks Rotko, Sols Levits un Karls Andrē. QUADRAT MUSIQUE piecu gadu dzimšanas dienas svinības klubā "Depo" piektdien, 16.aprīlī. Kino No 16. aprīļa "Coco-cola plaza" demonstrēs drāmu " 21 Grams ". Drāmas režisors ir godalgotais Alehandro Gonsaless Inaritu. Minētā filma noteikti ir vairāk uzmanības vērta nekā Mela Gibsona versija par Kristus ciešanām. No 16. līdz 21. aprīlim kinoteātra „Rīga” Jaunajā zālē lieliska iespēja redzēt īru filmas . Viena zināma, cita ne, taču visas tādas, lai saprastu, ka būt atšķirīgam nozīmē būt īram. Festivālā iekļautas mākslas filmas, dokumentālās un īsfilmas — labākie kinodarbi, kas pēdējā laikā ir tapuši Irijā.
Rīgas Zoo drīzumā būs apskatāmi daudzi jauni dzīvnieciņi, tostarp Austrālijas purvu ķenguri valabiji, Āfrikā dzīvojošie klinšu damani un kazu radinieki takini. Diemžēl nav īsti zināms konkrēts datums, kad dzīvnieciņi būs ieraugāmi, bet mums solīja, ka tas būšot ļoti drīz. Gatavojieties pārsteigumam. Ja ir vēlme uzzināt vairāk par izklaides iespējām nedēļas nogalē, kā arī tuvākajās nedēļās - Tvnet Afiša

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu