Māmiņu seansā iespēja gozēties zem Toskānas saules

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 15.aprīlī, plkst. 13.30 "Coca-Cola Plaza" 13. zālē demonstrēs Odrijas Velsas romantisko drāmu „Zem Toskānas saules” ar Daienu Leinu, Lindseju Dankanu un Raulu Bovu galvenajās lomās.

Filmas anotācija

Pēc nesenās laulības šķiršanas Sanfrancisko rakstnieces Frensisas kādreizējā laimīgā dzīve ir pārvērtusies līdz nepazīšanai. Lai palīdzētu Frensisai atgūties un pārdzīvot šo grūto dzīves posmu, draudzene Petija pierunā viņu doties desmit dienu ceļojumā uz pašu Itālijas sirdi – Toskānu. Tieši šeit, zem Toskānas saules notiek pilnīgi neticamas lietas: Frensisa iegādājas villu ar nosaukumu „Bramasole”, kas tulkojumā nozīmē „noilgojies pēc saules”, un sāk pilnīgi jaunu dzīvi. Pievērsusies vietējām paražām un sākusi savas jaunās dzīvesvietas pārbūvi, Frensisa nostiprina ciešas saites ar apkārt esošajiem cilvēkiem un pamazām no jauna atklāj sevī spēju priecāties par dzīvi, vēlmi atrast jaunus draugus un interesi par romantiskām attiecībām. Pat ja arī ceļojumā zem Toskānas saules kādreiz gadās pa kādam tumšākam mākonim, vienu viņa ir sapratusi noteikti: dzīvē vienmēr tiek dota otra iespēja.

Māmiņu seansā ir klusāka skaņa, lai neuztrauktu mazuļus, un vairāk gaismas, lai vajadzības gadījumā varētu bērniņus pārtīt. Māmiņām nav jāuztraucas par ratiņiem, jo tos var novietot zālē. Šonedēļ 15.aprīlī plkst. 13.30 filma „Zem Toskānas saules”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu