Maija sākumā notiks komēdijas "Es mīlu jūsu meitu" pirmizrāde (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinoteātrī "Rīga" 6.maijā notiks "Mēmā šova" komēdijas "Es mīlu jūsu meitu" pirmizrāde. Kā informēja "VVD Mārketinga komunikācijas" pārstāve Ieva Krole, vienlaikus ar "Rīgu" no 7.maija filmu demonstrēs arī Liepājas, Jelgavas, Dobeles un citu Latvijas pilsētu kinoteātros.

"Nedaudz komēdija, nedaudz parodija, šī filma ir mēģinājums atbildēt uz jautājumu - kas notiek, ja latvietis ierauga naudu. Filmas sižeta pamatā ir stāsts par to, kā nabadzīgs lauku puisis apprec bagātu pilsētas meiteni. Līgavas prāvais pūrs liek jaunajam vīram aizdomāties par iespēju nopelnīt uz savu kāzu rēķina, bet viņa plānus izjauc kāzu rīkotāji," par filmu stāsta filmas producents un viens no idejas autoriem Viesturs Dūle. Filmas "Es mīlu jūsu meitu" pirmizrādes 400 viesi varēs iejusties filmas atmosfērā, jo filmas pirmizrādes un banketa organizēšanu un vadību uzņēmušies bēru kantora "Svētie mirkļi" vadītāji Laila jeb Baiba Sipeniece un Andrejs jeb Valters Krauze, kuri filmā ar lielu eleganci kāzas jaunajam vīram pārvērš par smagu pārdzīvojumu. Filmas "Es mīlu jūsu meitu" tapšana ilga vairāk nekā gadu. Šajā laikā ne tikai filmas scenārijs piedzīvojis vairākas izmaiņas, bet arī filmas galveno lomu atveidotāju dzīvē notikušas lielas pārmaiņas - Janai Duļevskai piedzimis dēls, Regnārs Vaivars zaudējis desmit kilogramus svara un guvis smadzeņu satricinājumu kritienā no motocikla, savukārt Baiba Sipeniece un Valters Krauze, kas filmā atveido atraktīvos kāzu vedējus no kantora "Svētie mirkļi", jau patlaban saņem ļoti daudz pasūtījumu kāzu vadīšanai. Dūle prognozē, ka pēc filmas iznākšanas lielajos ekrānos šādu pasūtījumu no jaunajiem pāriem, kas gribēs "prātā paliekošas un neizmirstamas kāzas", būs vēl vairāk. Kā stāsta filmas veidotāji, lai nonāktu līdz pašreizējam filmas variantam, pēdējo mēnešu laikā tika organizētas četras filmas testa izrādes, lai noteiktu, kā uz kinodarbu reaģē dažādu paaudžu un sociālo grupu skatītāji. Pēc katra šāda seansa atsevišķas filmas vietas tika pārmontētas, un pēdējā tā dēvētā pārbaudes seansa rezultāti liecina, ka skatītāju interese un atsaucība ir pozitīva un filma droši var sākt savu ceļu pie skatītājiem. Filmas scenārija autori ir "Mēmā šova" kolektīvs, režisori - Viesturs Dūle, Aldis Kalniņš un Edmunds Jansons, savukārt lomas atveido gan tautā sen iemīļoti aktieri Uldis Dumpis un Regīna Razuma, gan "Mēmā šova" aktieri Baiba Sipeniece, Valters Krauze, Jana Duļevska un citi. Kopumā filmā "Es mīlu jūsu meitu" filmējušies 79 cilvēki, viņu vidū arī neprofesionāli aktieri, no kuriem daži izrādīja spilgtas spējas iekļauties profesionālu aktieru kolektīvā. Filmas "Es mīlu jūsu meitu" filmēšana notikusi Talsu rajona Maķīškalnā, Lielvārdē, Rīgā, Līgatnē, Jūrmalā, Kuldīgā un Jelgavas mežos. Filmas budžets ir Ls 140 000.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu