Berimora paziņojums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Man ir tas gods jums darīt zināmu, ka no no 13. līdz 20. martam Rīgā, Kongresu nama Mazajā zālē notiks III Rīgas starptautiskais bērnu filmu festivāls "Berimora kino". Esat laipni aicināti uz preses konferenci – 8. martā plkst. 16.00 sunīšu salonā “Savva” - Rīgā, Turgeņeva ielā 21.

Preses konferencē uzstāsies festivāla filmu atlases komisijas vadītājs BERIMORS. Iepazīstināšu jūs ar saviem nākotnes plāniem – esmu nolēmis kļūt par profesionālu kinoaktieri. Pasākumā piedalīsies arī citas mazāk svarīgas personas, no kurām svarīgākie ir bērnu kino eksperti – “Spicās avīzes” bērnu žūrija, radošās filmu darbnīcas pasniedzēji, kā arī festivāla organizētāji, kuri pastāstīs par festivāla filmām. Būs iespēja saņemt festivāla programmiņu un festivāla žurnālista akreditāciju. Festivāla programmu veidos sešas filmas no četrām ziemeļvalstīm – Dānijas, Somijas, Zviedrijas un Norvēģijas, kā arī latviešu un igauņu filma bērniem – režisora Vara Braslas "Ūdensbumba resnajam runcim", kura izvēlēta par festivāla Noslēguma filmu. Festivāla ietvaros no 14. līdz 17. martam darbosies arī Radošā filmu veidošanas darbnīca, kur profesionālu pasniedzēju un topošo animatoru vadībā bērniem būs iespēja apgūt filmu veidošanu zīmētās un aplikācijas animācijas tehnikā. Darbnīca veidota sadarbībā ar filmu studiju “Urga”. Bērnu žūrija vienpadsmit cilvēku sastāvā noteiks Labāko bērnu filmu, kurai tiks piešķirta balva – “Berimora Lielais spilvens”. Skatītājiem būs iespēja balsot un noteikt savu mīļāko filmu, kā arī piedalīties loterijā un saņemt balvas no a/s "Laima", “Rīgas piensaimnieks”, “Līvu akvaparks”, izdevumiem “Spicā Avīze”, “Kino Pauze”. Bērnu filmu festivāls tiks atklāts 13. martā plkst. 18.00 Kongresu nama Mazajā zālē ar dāņu režisora Henrika Rubensa Genca filmu "Būt kā Hoderam" – 2003. gadā šī filma atklāja Berlīnes Starptautisko bērnu filmu festivālu "Kinderfilmfest".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu