Mūzikas izdevniecības "Upe" apgādā nāk klajā grupas "Mumiy Troll" jaunākais albums (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 26.februārī Krievijā un Baltijas valstīs tiks izlaists jaunākais grupas "Mumiy Troll" ieraksts – albums „Pohititeli Knig. Muzyka Filma”. Tā ir mūzika tāda paša nosaukuma mākslas filmai, kuru sacerējuši grupas "Mumiy Troll" dalībnieki Iļja Lagutenko un Jurijs Calers.

Grupas ieraksts pilnībā tapis "Upes" studijā Siguldā. Pie pults strādājis Gints Sola ("Jauns Mēness", Ainara Mielava grupa), bet ierakstos piedalījušies arī citi Latvijas mākslinieki – Kaspars Tobis no grupas "Dzelzs vilks" (akordeons), Linda Leen (balss) un Yana Kay (balss). Albuma pirmais singls „Medvedica” stabili turas Latvijas radiostaciju topu pirmajos desmitniekos, bet Krievijas galvenajā komerciālajā radio „MAXIMUM” jau otro nedēļu ir #1. Kā papildinājums albuma CD versijā būs pieejams arī skandalozu slavu ieguvušais, Latvijas studijā „Vilks Productions” veidotais dziesmas „Medvedica” videoklips. Filmēšana notika Rīgā. Par galvenajiem varoņiem kļuva gigantiskas cilvēka auguma lieluma lelles – lācis, lāču māte, gurķis un Buratino. Šis ir pirmais grupas video, kurā kadrā neparādās neviens no grupas dalībniekiem, taču "Mumiy Troll" klātbūtne klipā ir neapšaubāma un acīmredzama. Jāatzīmē, ka Krievijas mūzikas TV kanāli atteikušies to pārraidīt tajās diennakts stundās, kad to būtu iespēja redzēt nepilngadīgajiem. 2004. gada 20.februārī startē koncerttūre jaunā albuma atbalstam. Pirmais koncerts notiks Sanktpēterburgā. Koncerts kļūs par tādu kā izrādi rokapopa stilā. Par dekorāciju kalpos ekrāns, uz kura tiks translēts video. Par programmas kodolu, protams, kļūs grupas jaunās dziesmas. Kaut tā sastādīta demokrātiski – tajā ir iekļauti arī labākie "Mumiy Troll" hiti. Grupas iepriekšējais albums „Meamuri” Latvijā jau pirmajā pusgadā kopš laišanas klajā sasniedza zelta diska statusu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu