2003. gada populārākie cilvēki Latvijā (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas iedzīvotāji par aizvadītā gada populārāko cilvēku uzskata Valsts prezidenti Vairu Vīķi - Freibergu, otrajā vietā ierindots Ministru prezidents Einars Repše, bet trešajā vietā futbolists Māris Verpakovskis. Par to liecina "Latvijas Faktu" decembrī veiktā aptauja.

Prezidente pirmajā vietā ierindojusies pārliecinoši ar 34.7% respondentu atbalstu. Repši par populārāko uzskata 14,7%, bet Verpakovski 8,%. Ceturtajā vietā ierindojies Saeimas deputāts un komponists Raimonds Pauls (3,2%), piektajā Ventspils mērs Aivars Lembergs (1,9%), sestajā iekšlietu ministrs Māris Gulbis (1,7%), septītajā Tautas Saskaņas partijas līderis Jānis Jurkāns (1,5%), astotajā Latvijas pārstāvis bērnu Eirovīzijas konkursā Dzintars Čīča (1,3%), bet devīto - desmit vietu ar 1,1% dala ārlietu ministre Sandra Kalniete un dziedātāja Marija Naumova.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu