Galerijā "Daugava" būs eksministra Jāņa Krūmiņa fotoizstāde

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Galerijā "Daugava" trešdien atklās bijušā valsts reformu ministra Jāņa Krūmiņa fotoizstādi "Vientuļā (ne) pretenzijas", kurā varēs aplūkot bildes no dažādiem ceļojumiem Latvijā un pasaulē.

Galerijā informēja, ka izstādē varēs apskatīt 50 fotogrāfiju, kas pēdējā pusotra gada laikā tapušas brīvdienās un atpūtas ceļojumos tepat Latvijā - Priekuļos, pie Lielupes un Vecrīgā un arī ārzemēs - Sietlā, Ķelnē, Prāgā, Sicīlijā, Barselonā, Parīzē. "Tā nav nejaušība, ka bildēs nav likts uzsvars uz cilvēkiem un portretiem - autors ar šiem darbiem ieslīgst zināmā vientulības noskaņā, apzināti vairoties no cilvēkiem, kņadas un pūļa," pauda izstādes rīkotāji. Jānis Krūmiņš nolēmis fotoizstādē gūtos līdzekļus ziedot viņa dibinātajam fondam, kura mērķis ir savākt līdzekļus skolotājiem un mediķiem, lai viņi varētu izstrādāt projektu, shēmu, kā uzlabot savu darba samaksas sistēmu. Arī Jāņa Krūmiņa vecāki ir skolotāji. Pašlaik fondā ir 2000 latu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu