Rīgā būs skatāmi itāliešu mākslinieku grupas "Dondé & Partner" darbi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viesnīcas "Garand Palace Hotel" oranžērijā no ceturtdienas līdz 31.novembrim varēs apskatīt itāliešu mākslinieku grupas "Dondé & Partner" autoru gleznas, pavēstīja izstādes rīkotāji.

"Dondé & Partner" darbi Eiropā un ASV ir pazīstami jau kopš 80.gadiem, kad profesors Daniels Erms Dondē ieviesa mākslas tirgū jaunu virzienu "Faux Art" - improvizācijas par pasaules mākslas šedevriem. Apceļojot lielākās Eiropas pilsētas un Ameriku, "Dondé & Partner" mākslinieki ir ieguvuši plašu klientu loku, kuru vidū ir tādi pasaulē ievērojami cilvēki kā Romas pāvests Jānis Pāvils II, princese Diāna, Monako princis Alberts, aktrises Elizabete Teilore un Sofija Lorēna, mūzikas zvaigznes Madonna un Maikls Džeksons, Kalifornijas gubernators un aktieris Arnolds Švarcenegers, Rodžers Mūrs, mūziķis Franks Sinatra, modes mākslinieks Džanni Versače un daudzi citi. Lielais pieprasījums pēc "Dondé & Partner" gleznām esot izskaidrojams ar iespēju iegādāties pasaules slavenāko mākslas šedevru augstas kvalitātes legālas reprodukcijas par pieņemamām cenām. Piemēram, ja Vinsenta van Goga oriģināldarbu "Īrisi" izsolē pārdeva par vairāk nekā 50 000 000 ASV dolāru, "Dondé & Partner" šīs gleznas precīzu kopiju var iegādāties tikai par 4000 dolāru. Viesojoties Rīgā, "Hotel Grand Palace" oranžērijā "Dondé & Partner" mākslinieki piedāvās iespēju ikvienam izstādes apmeklētājam iegādāties savā kolekcijā jebkuru no 40 eksponētajiem mākslas darbiem. Izstādē varēs aplūkot Vinsenta van Goga, Pola Gogēna, Kloda Monē, Pjēra Ogista Renuāra, Gustava Klimta un citu mākslinieku darbu reprodukcijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu