Rīgā viesojas "Faux art" itāļu mākslinieku grupa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā pirmo reizi ierodas itāļu mākslinieku grupa "Dondé&Partner", kas pārstāv tā saukto "Faux art" mākslas stilu jeb improvizāciju par pasaules mākslas šedevriem.

No šodienas līdz 31.novembrim viesnīcas "Hotel Grand Palace" oranžērijā tiks eksponētas un pārdotas 40 itāļu mākslinieku grupas "Dondé&Partner" gleznas. Ikvienam izstādes apmeklētājam būs iespēja iegādāties savā kolekcijā jebkuru no eksponētajiem mākslas darbiem. Izstādē būs apskatāmas un nopērkamas gleznas ar improvizācijām par tādu mākslinieku kā Vinsents Van Gogs, Pols Gogēns, Klods Monē, Pjērs Ogists Renuārs, Gustavs Klimts šedevriem. Kā norāda "Tēls PR", "Dondé&Partner" darbi Eiropā un ASV ir pazīstami jau kopš 80. gadiem, kad profesors Daniēls Erms Dondē legalizēja un ieviesa mākslas tirgū jaunu virzienu - "Faux Art", jeb improvizācijas par pasaules mākslas šedevriem. Daniēls Erms Dondē ir ieguvis vairākus nozīmīgus starptautiskus goda titulus un apbalvojumus, tai skaitā Ņujorkas mākslas universitātes goda profesora titulu. Apceļojot lielākās Eiropas pilsētas un Ameriku, "Dondé&Partner" mākslinieki ir ieguvuši plašu klientu loku, kuru vidū ir un ir bijuši tādi pasaulē ievērojami cilvēki kā Romas pāvests Jānis Pāvils II, Princese Diāna, Monako princis Alberts, aktrises Elizabete Teilore un Sofija Lorēna, mūzikas zvaigznes Madonna un Maikls Džeksons, Kalifornijas štata gubernators un aktieris Arnolds Švarcenegers, Rodžerss Mūrs, mūziķis Franks Sinatra un modes mākslinieks Džanni Versače.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu