Naglis ar politiķiem diskutēs par stresu, politiku un seksualitāti (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzņēmējs un reklāmu zvaigzne Jānis Naglis 14. oktobrī turpinās nesen iesākto "Potenciāla kluba" diskusiju ciklu, vadot diskusiju "Stress, politika un seksualitāte", kurā piedalīties solījuši arī politiķi Viktors Kalnbērzs, Jānis Jurkāns, Egīls Baldzēns un Nikolajs Kabanovs.

Diskusija notiks izstādes "Erectus" ietvaros Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā plkst 18. Diskusijā pulcēsies politiķi, kas nepiespiestā gaisotnē varēs dalīties domās, kā politiķu dzīves tik spraigajā ikdienā tomēr atrast laiku savstarpējo attiecību veidošanai un kopšanai. "Vīrietim šajā tik saspringtajā laikā svarīgi atcerēties, ka pilnvērtīgas dzīves pamatā ir ne tikai darbs, bet arī atpūta, laiks, kas pavadīts kopā ar sev tuviem cilvēkiem vai kādā patīkamā nodarbē," uzsver Jānis Naglis. Diskusijas laikā tās dalībnieki kļūs par modeļiem lietišķā stila frizūru veidošanas procesā. Potenciāla kluba ietvaros divus mēnešus sabiedrībā pazīstami cilvēki Jāņa Nagļa vadībā diskutēs par vīriešiem nozīmīgām tēmām.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu