Jānis Naglis rīko diskusiju "Vīrietis un šarms" (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien (otrdien) plkst.18 P.Stradiņa Medicīnas vēstures muzeja telpās partijas "Latvijas ceļš" priekšsēdētājs Jānis Naglis vadīs "Potenciāla kluba" pirmo diskusiju "Vīrietis un šarms". Ej un atklāj Jānī šarmu!

Kā informēja "Idea Media" projektu vadītāja Solvita Cerecka, pēc Nagļa domām, vīrieša panākumu būtība balstīta prāta gudrībā, veselīgā dzīvesveidā un, protams, šarmā. "Potenciāla klubā" katru otrdienu paredzēts diskutēt par tēmām, kas interesē vīriešus un viņu dāmas, - šarmu, stresa ietekmi uz veselību un seksu, kā arī savstarpējo attiecību "ķīmiju". Kluba dalībniekiem būs iespēja vērot vakara frizūru dizainu vīriešiem ar gariem matiem. Savukārt veikals "Sasch" atbilstoši kluba diskusiju tēmai būs sarūpējis vīriešu apģērbu kolekcijas. Diskusijas ekspertu lomā, uzsverot jaunākās stila tendences gan apģērbā, gan vīriešu matu griezumos, iejutīsies modes dizainers Dāvids, fotogrāfs Jānis Deinats un frizētavu "Kolonna" galvenā speciāliste Anita Ozola.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu