Dzintaros pulcējas televīzijas humora raidījumu zvaigznes (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzintaros šovakar un rīt pulcēsies Krievijas televīziju humora raidījumu vadītāji, atzīmējot krievu satīriķa Mihaila Zadornova 55 gadu jubileju.

Kā iepriekš preses konferencē informēja festivāla "Jūrmalina 03" rīkotāji, šī būs pirmā reize krievu valodā runājošajā pasaulē, kad kopā pulcēsies televīzijas skatītāju iecienītākie humora raidījumi. Viens no organizatoriem Marks Dubovskis, kurš pats kāps uz skatuves, pārstāvot raidījumu "More smehov", pastāstīja, ka koncertprogrammā piedalīsies Maksims Galkins, Jevgēņijs Petrosjans, Klāra Novikova, Vladimirs Vinokurs, Valērijs Haits u.c. Turklāt rīt dienā Dzintaru pludmalē avīze "Subbota" organizē sporta spēles "Zadorniji starti", kurās arī neiztiks bez asprātībām un jokiem. Pludmales svētki būs mēģinājums svinēt Jauno gadu ar visiem ziemas priekiem vasaras vidū - būs sacensības uz slēpēm, Santaklausu parāde, pludmali rotās īsta Ziemassvētku egle. Arī šajās aktivitātēs piedalīsies populārie televīzijas komiķi, svētkus vadīs Zadornovs. Zadornovs iepriekš preses konferencē pauda prieku, ka viņam izdevies jubilejas pasākumu izveidot kā "jautrības svētkus", lai dzimšanas dienu nosvinētu interesanti un oriģināli. Viņš nevēlas, ka jubilejas svinības notiktu uz kādas skatuves, kur viņu ar ziediem apbērtu paziņas un draugi, kas viens par otru augstākstāvošs un nozīmīgāks. "Tā nebūs lepošanās ar draugiem, bet gan jautrības svētki," sacīja Zadornovs. Notiekošo Dzintaru koncertzālē un pludmalē filmēs Krievijas televīzija "Rossija". Festivāla nosaukums "Jūrmalina" radies, savienojot divus vārdus - Jūrmala un "Jumorina", kas ir ikgadējs Krievijā notiekošs humora pasākums. "03" esot numurs, pa kuru jāzvana, ja gadījumā festivāla apmeklētājiem paliek slikti, jokojot skaidroja Dubovskis. Iecerēts, ka televīzijas humora raidījumu festivāls kļūs par tradīciju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu