Festivālā "Jaunais vilnis 2003" uzvar Anastasija Stocka (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Anastasija Stacka no Krievijas svētdien uzvarēja starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis". Laureāte ieguva festivāla galveno balvu - 25 000 ASV dolāru jeb 14 200 latu.

Otro vietu muzikālajā konkursā izcīnīja Nellija no Moldovas, bet trešo – Vadims Azarhs no Krievijas. Otrās vietas ieguvējam pienākas 20 000 ASV dolāru jeb 11 400 latu, bet trešās vietas ieguvējs saņems 15 000 ASV dolārus jeb 8550 latus.

Skatītāju simpātiju balvu ieguva Rafaels no Izraēlas.

Par galveno balvu konkursā sacentās arī Nika Plotņikova un Nicol no Latvijas. Labākus panākumus guva Nika, kurai piešķirta speciālbalva no Krievijas televīzijas kompānijām ARS un MUZ TV – viņa piedalīsies to šovos un dziedās fragmentus no Raimonda Paula mūzikla "Māsa Kerija".

Saņemot balvu - simbolisku kristāla vilni, Anastasija Stocka pateicās dziesmas autoram, saviem vecākiem un visiem tiem, kas palīdzēja izturēt konkursa dienas, kas viņai neesot bijušas vieglas.

Festivāla dalībniekus vērtēja žūrija, kuras priekšsēdētāji ir latviešu komponists Raimonds Pauls un Igors Krutojs no Krievijas. Žūrijā ir arī dziedātāja no Latvijas Laima Vaikule un Krievijas zvaigznes, tostarp dziedātāji Iļja Lagutenko, Valērija, Leonīds Agutins.

Otrais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis" Jūrmalā notika kopš trešdienas.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu