Latviešu modele Caune aicina "atbrīvot krūtsgalu" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu modele Karlīna Caune nedēļas nogalē sociālajā vietnē "Instagram" publiskoja mākslas foto, kurā bija redzami modeles atkailinātie krūšu gali. Šis foto tika izdzēsts no sociālās vietnes, jo, kā atklāj Caune, "saturēja kailumu un/vai pornogrāfiju".  Modeli tas pamatīgi sadusmojis, un viņa publiskojusi visai asus vārdus visiem tiem, kuri uzskata, ka sieviešu krūtis būtu jāaizsedz. 

"Tā kā mani krūšu gali aizvainoja cilvēkus, lūk, cenzētā versija šai skaistajai fotogrāfijai. Fakts, ka sabiedrība joprojām diskriminē sieviešu ķermeni, sagrauj mani. Šie ir tie paši krūšu gali, ar kuriem es baroju savu meitu sešus mēnešus, sniedzot viņai visu nepieciešamo, lai viņa varētu dzīvot. Tas radīja nelaužamu saikni starp mums.

Krūšu galus vajadzētu svinēt, un tiem vajadzētu pateikties par to nozīmi mūsu dzīvēs, nevis slēpt tos aiz melnas līnijas vai miglas.

Es saku, kaunieties, tie, kuri domā, ka ir normāli kritizēt citu cilvēku ķermeni. un man ir žēl tās aprobežotās būtnes, kas līdz šai dienai domā, ka sieviešu krūšu gali ir seksa objekts," pie publiskotā foto raksta Karlīna. 

Karlīnas publicētie vārdi saņēmuši atbalstu no viņas sekotājiem, piekrītot uzskatam, ka "sabiedrībai ir beidzot jāatjēdzas".

Caune 16 gadu vecumā uzvarēja prestižās modeļu aģentūras "Ford Models" konkursā "Supermodel of the World" un kopš tā laika ir kļuvusi par pasaules līmeņa modeli, parādoties uz nozīmīgu modes žurnālu vākiem un pārstāvot slavenus zīmolus.

Viņa ir precējusies un audzina gadu vecu meitiņu. 

 

soaking up some vitamin D ☀️

A post shared by karlina caune (@karlinacaune) on

 

this works ?‍♀️

A post shared by karlina caune (@karlinacaune) on

 

? @janwelters_official

A post shared by karlina caune (@karlinacaune) on

 

morning dip ?

A post shared by karlina caune (@karlinacaune) on

 

dealing with monday ??‍♀️ #doingok

A post shared by karlina caune (@karlinacaune) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu