Repše "Talantu Fabrikā" balsoja par savu meitu. (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV5 realitātes šova "Talantu Fabrika" noslēguma pasākumā šova dalībnieces Madeiras centienus klātienē atbalstīja viņas tēvs Einārs Repše. Premjers atzina, ka viņa favorīts šovā ir paša meita.

Sarunā Repše pauda, ka, viņaprāt, šovs sasniedzis vēlamos rezultātus un talanti ir atrasti. Viņš par favorīti uzskatīja savu meitu Madaru, kas šovā piedalījās ar pseidonīmu Madeira. Premjers atzina, ka meitu atbalstījis arī telefoniski, balsojot par viņu. Vaicāts dalīties iespaidos par citiem fabrikantiem, Repše teica, ka viņi esot lieliski mūziķi. Premjers gan norādīja, ka būtu vēlējies, lai fabrikanti šovā vairāk dziedātu dziesmas latviešu valodā. "Es būtu daudz priecīgāks, ja Madara dziedātu latviski. Tā ir mūsu valoda. Manuprāt, viņai pašai vajadzētu uzrakstīt kādu dziesmiņu. Oriģinālas dziesmas vienmēr skan daudz labāk," meitas dalību šovā vērtēja premjers. Premjera meita Madara Repše šova "Talantu Fabrika" finālā ieguva ceturto vietu, bet par uzvarētāju kļuva liepājniece Čilli jeb Ilva Šeškauska.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu