Kā šobrīd jūtas sprādzienā cietušais basketbolists Vīksne?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien, 8. augustā, tika saņemts izsaukums uz Siguldas pagastu, kur kādā dzīvojamā mājā gāzes noplūdes rezultātā bija noticis sprādziens. Tajā cieta arī Latvijas U-18 izlases basketbolists Dāvids Vīksne. Viņš tika ievietots slimnīcā, un viņa stāvoklis sākotnēji tika raksturots kā smags. Kā šobrīd jūtas jaunietis? 

Izdevums "Privātā Dzīve" sazinājās ar Latvijas Basketbola savienības prezidentu Valdi Voinu, kā arī ar Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretāru Edgaru Šnepu, tomēr abi norāda, ka plašākus komentārus par sportista veselības stāvokli drīkst sniegt vien Dāvida vecāki.

"Esam piedāvājuši arī savu palīdzību, taču dakteri mūs informēja, ka viss nepieciešamais šajā brīdī jau esot," atklāj Voins.

"Kopumā ar viņu viss ir labi. Labāk, nekā varēja gaidīt," tā Šneps.

Dāvida menedžeris Mārtiņš Bērziņš izdevumam pastāstīja, ka Dāvida veselības stāvoklis uzlabojas ar katru dienu: "Labā ziņa ir tāda, ka situācija stabilizējas un ilgtermiņā viss būs kārtībā."

 

завод

A post shared by Dāvids (@davids_viksne) on

 

A post shared by Dāvids (@davids_viksne) on

 

#valmieraordo

A post shared by Dāvids (@davids_viksne) on

Jau vēstīts, ka nelaime notikusi Siguldas pagasta "Plinkās", kur sagruvusi vasaras dzīvojamās ēkas siena. Sprādzienā cietuši divi cilvēki - 17 gadus vecais basketbolists un 1971. gadā dzimis vīrietis.

Sākotnējā informācija liecina, ka sprādziens noticis brīdī, kad telpā, kurā atradās gāzes iekārta, ieslēgta gaisma, taču sprādziena apstākļu noskaidrošanai sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas par noziegumiem pret personas veselību.

Vīksne bija viens no Latvijas U-18 izlases dalībniekiem, palīdzot komandai izcīnīt sudraba godalgas pašu mājās notikušajā Eiropas čempionātā, tādējādi sasniedzot labāko rezultātu šā vecuma izlašu vēsturē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu