"Pastaigas stils" aicina justies skaisti.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau otro gadu modes un stila žurnāls "Pastaiga" organizē Latvijas labāko modes mākslinieku konkursu. Šā gada konkursa nosaukums ir "Pastaigas stils", norises vieta un laiks - 8. maija naktī t/c "Mols".

Konkursa tēmai "Jūties skaisti" atbilstošākās kolekcijas autors saņems 1000 latu lielu balvu un īpašu balvu no "Pastaigas" juvelierizstrādājumu kolekcijas. Konkursa žūrijā - stilists Konstantīns Bogomolovs, modes nama "Bēate" īpašniece Beatrise Dunska, kostīmu māksliniece Večella Varslavāne, Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, arhitekts Andis Sīlis, Margarita Dāve, izdevniecības "Rīgas viļņi" direktore Ārija Simsone un t/c "Mols" direktors Arnis Veisbārdis. Konkurss iecerēts kā grandiozs modes, gaismas un mūzikas šovs. Speciāli šim pasākumam līdz nepazīšanai ar neparastu gaismu un īpašu scenogrāfiju būs pārkārtots t/c "Mols". Konkursa dalībnieki - 10 Latvijā labi pazīstami modes mākslinieki: izsmalcināti askētiskā stila meistare Jūlija Valsiljeva, daudzu sabiedrībā pazīstamu dāmu ģērbējs Gints Bude, greznu un savdabīgu kostīmu un vakartērpu darinātājs Aleksandrs Pavlovs, atraktīvi mākslinieciskā Šeila, pazīstamā teātra kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, romantiski sievišķīgā Iveta Ludviga, linu apģērbu māksliniece Anna Ledskalniņa, vakartērpu meistars Roberts Krauze, savdabīgā Baiba Cihovska un pazīstamā korsešu meistare, viena no pagājušā gada konkursa uzvarētājām Irēna Gaša. "Pastaigas stils" noskaidros arī skatītāju simpātiju balvas ieguvēju, bet aicinātajiem viesiem tiks dota iespēja pašiem iejusties fotomodeļu lomā profesionālu fotogrāfu un stilistu vadībā. Savukārt 10. maijā plkst. 15 t/c "Mols" tiek organizēts dienas pasākums - dizaineru labāko tērpu izlases skate, kuras mērķis ir iepazīstināt ar Latvijas modes dizaineru piedāvātajām jaunākajām kolekcijām ikvienu interesentu. Žurnāls "Pastaiga" Latvijas modes mākslinieku konkursu rīko jau otro gadu. Pagājušā gada sīvās konkurences rezultātā par labākajiem atzina divus dizainerus - Dāvidu un Irēnu Gašu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu