“Atēnas” nedēļa grāmatu namā “Valters un Rapa”.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 31. marta līdz 6. aprīlīm Rīgā, grāmatu namā “Valters un Rapa” pretī viesnīcai "Rīga" risināsies grāmatu apgāda “Atēna” nedēļa.

Otrdien, 1. aprīlī pl. 17:30 “Literatūra, māksla un bohēma – Rīgas siltums un Alise Tīfentāle” Alises Tīfentāles romāna “Rīgas siltums” priekšāstādīšana. Trešdien, 2. aprīlī pl. 17:30 “Aprīļa lielais trijnieks – Nadīne Gordimera, Antonijs Bīvors un Silvija Brice” Tulkotāja Silvija Brice iepazīstina ar jaunākajām apgāda “Atēna” grāmatām – Nobela prēmijas laureātes Nadīnes Gordimeras romānu “Tikai teic vienu vārdu” un atklātāko un satriecošāko dokumentālo darbu par 20. gadsimtu, Antonija Bīvora grāmatu “Berlīnes krišana 1945”. Ceturtdien, 3. aprīlī pl. 17:30 “Gandrīz fotogrāfijas” Sergejs Timofejevs un viņa jaunākais dzejoļu krājums Sestdien, 5. aprīlī pl. 14:00 “Bargie mīļvārdiņi” Riharda Bargā dzejoļu krājuma “Mīļvārdiņi” atvēršanas svētki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu