TV3 demonstrēs skandalozo filmu "Gultā ar Maiklu Džeksonu". (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Telekompānija TV3 sagādājusi izdevību Latvijas skatītājiem noskatīties pasaulē milzīgu ažiotāžu izraisījušo filmu par popmūzikas karali Maiklu Džeksonu.

Skandalozā filma "Gultā ar Maiklu Džeksonu" TV3 ēterā būs 2. martā plkst. 21, BNS pastāstīja telekompānijas sabiedrisko attīcību koordinatore Kristīne Jučkoviča. "Mēs esam gandarīti par to, ka jau rīt mums skatītājiem Latvijā būs iespēja parādīt to, kas šodien ir pasaules uzmanības centrā, tādējādi iepazīstinot TV3 skatītājus ar aktuāliem pasaules jaunumiem," priecājās Daina Ostrovska, TV3 programmu direktore. "Gultā ar Maiklu Džeksonu" veidojis godalgotais britu žurnālists Mārtins Bašīrs, kas astoņus mēnešus pavadījis kopā ar Džeksonu, lai izveidotu vienu no skandalozākajām un pretrunīgākajām dokumentālajām filmām, kas nule satraukusi visu pasauli. Filmā dziedātājs, kurš 1993. gadā tika apvainots pedofilijā, atzīstas, ka pavadījis naktis kopā ar daudziem bērniem, tostarp ar aktieri Makoliju Kalkinu un viņa brāli Kīranu. ASV šo filmu noskatījās 27 miljoni cilvēku, bet skatītāju auditorija Lielbritānijā sasniedza 15 miljonus. Pēc filmas demonstrēšanas atklātībai Džeksons noliedzis, ka viņa un bērnu attiecības būtu seksuāla rakstura, un apsūdzējis žurnālistu Bašīru nodevībā. Džeksons uzskata, ka žurnālists apšauba popzvaigznes spējas būt labam tēvam un atspoguļo viņu visnotaļ negatīvā gaismā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu