"Labās zvaigznes" zvaigznītes piešķirs 365 labdariem .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labdarības akcijas "Labā zvaigzne" zvaigznītes tiks piešķirtas 365 labdariem. Akcijā par labdariem tika izvirzītas pavisam 1040 personas un uzņēmumi, kas saņems pateicības rakstus.

Akcijas organizētāji - Labklājības ministrija, Latvijas Pašvaldību savienība un Nevalstisko organizāciju centrs - žurnālistus informēja, ka "Labās zvaigznes" zvaigznītes tiek piešķirtas 365 cilvēkiem, tādējādi apliecinot un veicinot labdarības ideju - ne dienu bez laba darba. "Labās zvaigznes" zvaigznītes saņems Vera Valtere-Gribača par Nacionālo bruņoto spēku svētku pasākumu vadīšanu, aktīvu iesaistīšanos karavīru izglītošanā un audzināšanā. Zvaigzni saņems Latvijas Bērnu fonda prezidents Andris Bērziņš par materiālo palīdzību, pasākumu organizēšanu bērniem invalīdiem un maznodrošinātajām ģimenēm un ārzemju sponsoru piesaistīšanu. Akcijas zvaigzne par labo darbu veikšanu piešķirta arī Joahimam Zīgeristam par 8000 eiro ziedošanu izglītības un aktivitāšu centra "Līdumi" pacēlēja uzstādīšanai. Zvaigznes par labiem darbiem saņems arī "Skonto" īpašnieks Guntis Indriksons, būvfirmas "PBLC" prezidents Jānis Lancers, Rundāles pils muzeja vadītājs Imants Lancmanis, bijušais Ogres domes priekšsēdētājs Raimonds Pabrieža, starptautiskās lidostas "Rīga" prezidents Dzintars Pomers, bijusī Saeimas deputāte Helēna Soldatjonoka, SIA "LEC" valdes priekšsēdētājs Jānis Kols un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu