Festivāla "Mode. Māksla. Mūzika" mākslas projekta "Superfluity" ievaros notiek semināri.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas valstu festivāla "Mode. Māksla. Mūzika" - "Austrumu tranzīts" projekta "Superfluity" ietvaros Latvijas Mākslas akadēmijā no šodienas trīs dienas notiks seminārs un paneļdiskusija, aģentūru LETA informēja festivāla rīkotāji.

Paneļdiskusiju vadīs viena no vadošajām Lielbritānijas mākslas kritiķēm, Tērnera balvas žūrijas locekle Saša Kredoka. Līdzdarbosies mākslas kritiķe un žurnāliste Salija O''Reilija, mākslinieki Toms Čemberleins un Ketija Prata. No Latvijas puses piedalīsies mākslas vēsturnieks, profesors Eduards Kļaviņš, Māra Traumane, mākslinieki Vineta Kalauča un Kristaps Gulbis. Britu padomes un Latvijas Mākslas akadēmijas organizētā projekta "Superfluity" paneļdiskusijai interesenti varēs sekot arī interneta radiostacijā "ozone.re-lab.net". Mākslas akadēmijā pagājušajā nedēļā jau atklāta izstāde "Superfluity", kas būs aplūkojama līdz 22.novembrim, tajā piedalās 10 vispāratzīti profesionāli britu mākslinieki, kurus vieno pārliecība, ka svarīgs ir dialogs gan pašu mākslas darbu starpā, gan starp darbiem un skatītāju. Festivāla "Mode. Māksla. Mūzika" - "Austrumu tranzīts" mūzikas un modes priekšnesumi būs skatāmi "Sapņu fabrikā" 26.oktobrī. Plkst.22 būs skatāmas vairāku Latvijas modes mākslinieku veidoto tērpu kolekciju prezentācijas. Tērpus piedāvās jau pazīstami Latvijas dizaineri Dāvids, Žanete Auziņa, Šeila, Gints Bude, kā arī jaunie modes mākslinieki. No plkst.23.45 līdz plkst.5 rītā muzicēs grupas kā "Gas of Latvia", "Ramadance", "Frekenbok" no Lietuvas, čigānu tautības reperi "Big Name" un "Black Bullet" no Ventspils. Dīdžejs "Helly Judas" no apvienības "JaffaRiga" kopīgi ar Martinesu Gonsalesu piedāvās īpaši šim pasākumam radītu programmu. Kā īpašais viesis pasākumā uzstāsies somu dīdžejs "Ja Jazz" no projekta "Pepe Deluxe". Vienlaikus ar dīdžeju šoviem būs skatāms "Trest Digital" vīdžeju veikums, būs atvērta "Chill out" zāle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu