Hjū Grānts jūtas kā veca lesbiete.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nosvinējis 42. jubileju, jauneklīgais Grānts ne vien mainījis imidžu, bet atskārtis, ka viņu piemeklējusi pusmūža krīze. Simptomi esot nepārprotami - personīgā fitnesa trenere, viņa arī seksīga blondīne; regulāra golfa spēle un jauns Aston Martin".

Būdams gana paškritisks par savu ķermeni (ar krietni vairāk tauku krociņām ap vidukli, kā pienāktos), Grānts vienmēr vīpsnājis par savu seksa simbola titulu, ko viņam palaikam piešķir dažādās aptaujās. Brīvo laiku viņš pavada intelektuāli, iegrimstot grāmatās. Kopš 18 gadu vecuma viņš arī pats rakstot romānu, ko jau 23 gadus sola pabeigt līdz Ziemassvētkiem. Par savu fizisko formu aktieris pastiprināti sāka rūpēties tikai pēdējā gadā. "Katra vīrieša mūžā pienāk brīdis, kad jādodas uz svaru zāli," nesenā intervijā atklāja Grānts. "Arī es noalgoju seksīgu zviedrieti, kas mani trīs reizes nedēļā kārtīgi izsviedrē. Pēc krosiem parkā un fitnesa nodarbībām es kļūstu vieglāks, bet muskuļu masa aug. Taču man bail kļūt par daudz pareizam, tādēļ es līdzsvaram pastiprināti sevi indēju - dzeru kafiju, smēķēju un lietoju alkoholu." Lai gan daudzām sievietēm no viņa siltā smaida joprojām ļogās ceļgali, Hjū smej, ka ar savu jauno frizūru (filmas "Par zēnu" dēļ viņš šķīrās no 15 gadus nēsātajiem pagarajiem matiem) viņš nu jūtoties kā veca lesbiete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu