Festivālā "Mode. Māksla. Mūzika" atklāj izstādi "Superfluity" .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.18 Latvijas Mākslas akadēmijā tiks atklāta britu mākslinieku izstāde "Superfluity", kas aizsāk Baltijas valstu festivālu "Mode. Māksla. Mūzika." - "Austrumu tranzīts".

Kā informēja pasākuma rīkotāji, festivāla mūzikas un modes priekšnesumi būs skatāmi "Sapņu fabrikā" 26.oktobrī. Britu padomes un Latvijas Mākslas akadēmijas organizētajā izstādē "Superfluity", kas būs aplūkojama līdz 22.novembrim, piedalās 10 vispāratzīti profesionāli britu mākslinieki, kurus vieno pārliecība, ka svarīgs ir dialogs gan pašu mākslas darbu starpā, gan starp darbiem un skatītāju. Projektā "Superfluity" Latvijas Mākslas akadēmijā no 21.oktobra trīs dienas notiks arī seminārs un paneļdiskusija. "Sapņu fabrikā" 26.oktobrī plkst.22 būs skatāmas vairāku Latvijas modes mākslinieku veidoto tērpu kolekciju prezentācijas. Tērpus piedāvās jau zināmi Latvijas dizaineri Dāvids, Žanete Auziņa, Šeila, Gints Bude, kā arī jaunie modes mākslinieki. No plkst.23.45 līdz 5 muzicēs grupas "Gas of Latvia", "Ramadance", "Frekenbok" no Lietuvas, čigānu tautības reperi "Big Name" un "Black Bullet" no Ventspils. Dīdžejs "Helly Judas" no apvienības "JaffaRiga" kopīgi ar Martinesu Gonsalesu piedāvās īpaši šim pasākumam radītu programmu. Kā īpašais viesis pasākumā uzstāsies somu dīdžejs "Ja Jazz" no projekta "Pepe Deluxe". Vienlaikus ar dīdžeju šoviem būs skatāms "Trest Digital" vīdžeju veikums, būs atvērta "Chill out" zāle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu