Spīlbergs: "Lukass man neļauj veidot "Star Wars"".

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas režisors Stīvens Spīlbergs intervijā žurnālam "Empire" atklāja, ka Džordžs Lukass, kas ir visu "Star wars" filmu tēvs, neļaujot uzņemt kādu no viņa zvaigžņu sāgas lentēm.

Spīlbergs, kura pēdējā filma "Minority Report" ir redzama arī vietējos kinoteātros, žurnālam "Empire" stāsta, ka Lukass nemaz nav vēlējies apspriest iespēju, ka kāds cits varētu veidot kādu no viņa zvaigžņu sāgas turpinājumiem. "Es viņam prasīju," bilst Spīlbergs, "bet viņš neļauj man to darīt. Es gribēju piedalīties šīs filmas veidošanā jau pirms 15 gadiem, bet jau tad viņš tam negribēja piekrist. Es saprotu, kāpēc, - zvaigžņu kari ir viņa lolojums." Spīlbergs un Lukass ir strādājuši kopā pie daudziem filmu projektiem, ieskaitot arī pirmās trīs "Indiana Jones" filmas. Drīz sāksies ceturtās filmas uzņemšana, kurā galveno lomu atveidos tas pats Harisons Fords. Jāatgādina, ka aktierim jau ir solīds vecums, bet Spīlbergs ir pārliecināts par sadarbības perspektīvu: "Fords atkal būs pilns enerģijas - tāds viņš vienmēr ir bijis." Tā būšot iespēja Spīlbergam atkal justies kā jaunības dienās: "Tas būs ļoti jautri. Un, kaut arī Fordam būs jau 62 laikā, kad filma izies uz ekrāniem, viņš nav zaudējis entuziasmu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu