Spēlē manu albumu vai mirsti!.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aptuveni ar šādiem vārdiem un revolveri rokā kāds mūziķis iebrāzās vietējā Portoalegres (Brazīlija) radiostacijā. Un nabadziņam dīdžejam nekas neatlika, kā vien spēlēt mūziķa debijas albumu veselu stundu no vietas, vēsta “Reuters”.

Cilvēks, kuram šovbiznesa industrija nekādi negribēja atvērt savas durvis, izrādījās Markuss Vinsioss de Santoss, rokgrupas ACC vokālists. Viņš uztaisīja traci radiostacijā “Atlantida FM”, piespiežot dīdžeju Marsio Pazu vairāk nekā stundu atskaņot ACC debijas garadarbu “Phases Of Life”. Rokgrupas nosaukums atšifrējas kā “Aiz lielajām debesīm”. “Viņš ir kluss zēns,” tā aģentūrai “Reuters” stāstīja mūziķa-gangstera tēvs Getulio de Santoss. “Esmu pārsteigts par to, kas ir noticis.” Grupas dalībnieku godīgās sejas jūs varat aplūkot ACC oficiālajā mājaslapā, kurā tie ir attēloti kā futūristiski supervaroņi postapokaliptiskā pasaulē. Pats liriskais varonis ir atpazīstams pēc iesaukas “Cram” un Elisa Kūpera cienīgas grima kārtas. Šis notikums nevar neatsaukt atmiņā 1994.gadā uzņemto filmu “Airheads”, kurā kāda grupa, kuru noraida mūzikas industrijas haizivis, sagrābj savās ķetnās radiostaciju, lai atskaņotu savas dziesmas. Mūsu gadījumā pats mūziķis gan nebija spējīgs rīkoties ar radiostacijas aparatūru, tādēļ nācās spīdzināt vietējo dīdžeju ar saviem meldiņiem. Šovs beidzās pēc 70 minūtēm, kad de Santosu no telpām evakuēja policija, bet nabaga dīdžejs (profesionalitāte tomēr pirmajā vietā!) informēja klausītājus par to, kur šo albumu var iegādāties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu