Nelieši, atdodiet Bjorkas aparatūru!.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laupītāji uzlauzuši Bjorkai piederošo dzīvokli Londonā un aiznesuši ļoti vērtīgu skaņu ierakstu tehniku, saimniecei klātesot.

Zagļi ielauzās Bjorkas īpašumā Meidveilā piektdienas vakarā. 36 gadus vecā dziedātāja, kura gaida otro bērniņu, turpat tobrīd visdrīzāk bijusi aizmigusi. Pagaidām nav precīzi zināms, kas tieši nozagts, Bjorkas sekretāre izpaudusi vien informāciju, ka zaudēta ļoti dārga aparatūra. Tāpat netiek ziņots, kādu iespaidu notikušais atstājis uz Bjorkas veselības stāvokli. Nesen par laupītāju upuriem kļuvušas arī citas Londonā mītošās slavenības, to skaitā modeles Džerija Hola un Elle Makfersone, arī dziedātāja Džerija Halivela. Nesen par nevēlēšanos atgriezties Londonā izteicās arī filmu un seriālu zvaigzne Džoana Kolinsa, jo viņu neapmierinot pārāk lielais zādzību skaits šai pilsētā. Savukārt Liza Hērlija, kuru pirms četriem gadiem aplaupīja, piedraudot ar nazi, jau vairākkārt publiski aicinājusi palielināt policistu skaitu Londonas ielās un apgalvojusi, ka ASV viņa pēdējā laikā jūtoties krietni drošāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu