Apstiprina Eirovīzijas uzraudzības padomi.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru kabinets šodien iepazinās ar Eirovīzijas 2003.gada dziesmu konkursa rīkošanu saistītajiem organizatoriskiem jautājumiem, kā arī akceptēja konkursa rīkošanas uzraudzības padomes sastāvu.

Valdība šodien iepazinās ar Eirovīzijas dziesmu konkursa organizēšanas izdevumu tāmi. LTV veiktie aprēķini liecina, ka konkursa sagatavošanai nepieciešamais finansējums ir Ls 7 393 000. Lai sāktu konkursa rīkošanu, LTV nepieciešamais finansējums šim gadam ir Ls 251 059. Plānots, ka izdevumu tāmi vēl precizēs konkursa rīkošanas uzraudzības padome. Kā konkursa iespējamās norises vietas minēta Ķīpsalas un "Skonto" halle, no kurām līdz šā gada 1.augustam tiks gaidītas precīzas tāmes par izdevumiem, kas būs nepieciešami, lai nodrošinātu šajās vietās dziesmu konkursa fināla norisi. Konkursa uzraudzības padomē iekļauts Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) priekšsēdētājs Ojārs Rubenis, Kultūras ministrijas (KM) valsts sekretārs Aivars Gailis, Finansu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva, Ventspils domes izpilddirektora vietnieks Aldis Ābele, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Raimonds Bluķis, Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektors Uldis Grava, Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Armands Gūtmanis, Latvijas Radio ģenerāldirektors Dzintris Kolāts, Labklājības ministrijas valsts sekretāre Maija Poršņova, NRTP loceklis Ilmārs Šlāpins, Rīgas domes izpilddirektors Māris Tralmaks un Latvijas institūta vadītājs Ojārs Kalniņš. Savukārt Eirovīzijas rīcības komiteju vadīs LTV ģenerāldirektors, kurš arī izveidos tās komandu. Ar Eirovīzijas dziesmu konkursa norisi saistītos jautājumus gatavos rīcības komiteja, tad izskatīs uzraudzības padome, kura tālāk tos virzīs izskatīšanai Ministru kabinetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu