Lemj par Eirovīzijas rīcības komitejas pilnvarām.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valdība šodien sāka skatīt jautājumu par Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla rīcības komitejas iespējamo sastāvu un pilnvarām.

Ministru kabinets uzdeva Latvijas Televīzijai (LTV) un Kultūras ministrijai (KM) piedāvāt priekšlikumus par atbildības sadalījumu starp LTV un rīcības komiteju. Kā ziņots, 20.jūnijā KM valdībā iesniedza Eirovīzijas rīcības komitejas iespējamo sastāvu. Tad tika plānots, ka rīcības komitejas galvenās funkcijas būs uzraudzīt un koordinēt Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla rīkošanu, sagatavot budžetu un citas. KM sarakstā iekļāvusi Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektoru Uldi Gravu, Latvijas Radio ģenerāldirektoru Dzintri Kolātu, Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) priekšsēdētāju Ojāru Rubeni un padomes locekli Ilmāru Šlāpinu. Rīcības komitejā plānots iekļaut Finansu ministrijas valsts sekretāri Valentīnu Andrējevu, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieku Raimondu Bluķi, Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieku Armandu Gūtmani, Labklājības ministrijas valsts sekretāri Maiju Poršņovu un Kultūras ministrijas valsts sekretāru Aivaru Gaili. Rīcības komitejā iekļauts arī Rīgas pilsētas izpilddirektors Māris Tralmaks un Ventspils domes izpilddirektora vietnieks Aldis Ābele.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu