Bekhems – modes noteicējs.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neskatoties uz neseno neveiksmi Pasaules kausa izcīņā, Anglijas futbola izlases kapteinis Deivids Bekhems atzīts par ietekmīgāko modes noteicēju Apvienotajā Karalistē. Viņš ir izkonkurējis no šī goda pašu Robiju Viljamsu.

Par Deivida Bekhema popularitāti ne tikai paša dzimtenē vien liecina kaut vai japāņu futbola līdzjutēju centieni pēc iespējas precīzāk atainot uz savas galvas jaunāko Bekhema “mohikāņa” frizūru. Arī agrāk, kad Deivids ataudzēja garas cirtas vai nodzina galvu kailu, viņu kopēja neskaitāmi fani visā pasaulē. Šoreiz modes mākslinieku aprindās un presē atzīts Bekhema veidols tipiskajā sieviešu sari ar tetovētu dzīvesbiedres Viktorijas vārdu hindi valodā uz vienas rokas. Ietekmīgāko modes noteicēju sarakstā Bekhems šogad apsteidza Madonnu un agrāko grupas “Take That” vokālistu Robiju Viljamsu, kurš ieņēma trešo vietu. Daudzi balsoja arī par bijušās grupas “Spice Girls” dalībnieci Džeriju Halivelu, kuras iespaidā daudzi briti esot sākuši nodarboties ar jogu un interesēties par budismu. 1000 aptaujāto apliecināja, ka viņu ģērbšanās manieri slavenības ietekmē daudz vairāk nekā pirms gadiem pieciem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu