Fizz Zvaigzne 2002 žūrijā Latviju pārstāvēs Laima Vaikule.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jauno vokālistu konkursa “Fizz Zvaigzne 2002” žūrijā Latviju pārstāvēs populārā dziedātāja Laima Vaikule, informē konkursa rīkotāji.

Vēl žūrijā, kas vērtēs konkursa finālistus, būs “Universal Music Sweden” pārstāvis Pīters Hārts, “Universal Music Sweden” izpilddirektors Gerts Holmfreds, Vanesas Mejas un Bonda impresārijs Mels Bušs, pērnā gada Eirovīzijas uzvarētājdziesmas “Everybody” autors Ivars Musts no Igaunijas, kā arī Lietuvas mūzikas eksperts Dariuss Uškaitis. Par finālistiem raidījuma laikā telefoniski varēs balsot arī Latvijas, Lietuvas un Igaunijas televīzijas skatītāji, viens otru vērtēs arī paši konkursanti. Lai gan “Fizz Zvaigznes 2002” rīkošanu vakar pēcpusdienā apdraudēja īslaicīgs ugunsgrēks klubā “La Rocca”, konkursa fināls un tiešraide TV3 plkst. 21. notiks, kā plānots, un tajā uzstāsies deviņi finālisti. No Latvijas finālā iekļuvusi 15 gadus vecā skolniece Elīna Fūrmane. Uz finālu klubā “La Rocca” jau no plkst. 20.00 tiek aicināta arī publika – pirmajiem 200 pilngadīgajiem apmeklētājiem ieeja bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu