Skubijs Dū pret Džonu Vū.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No multfilmām pazīstamais suns – spoku draugs Skubijs Dū ar milzīgiem panākumiem ir debitējis arī uz lielajiem ekrāniem, nedēļas laikā savācot Ziemeļamerikā 56,7 miljonus ASV dolāru, informē BBC.

Filmā, kura ir uzņemta studijā “Warner Brothers”, spēlē dzīvi aktieri, izņemot pašu Skubiju, kurš tur atrodas, pateicoties datorgrafikai. Galvenajās lomās ir Sāra Mišela Gelāra un Fredijs Prinss juniors. “Skubijs Dū” krietni apsteidz Metu Deimonu spiegu trillerī “Identitātes robeža”, kura ir savākusi 27,5 miljonus USD, bet Nikolass Keidžs pēc neizteiksmīgās “Kapteiņa Korelli mandolīnas” ir nolēmis vēlreiz pamēģināt spēkus kaujas laukā filmā “Windtalkers”. Turklāt kombinācija bija pareiza – filmas režisors ir kulta action vīrs Džons Vū, ar kuru ļoti veiksmīga sadarbība Keidžam jau vienreiz izvērtās filmā “Ar ienaidnieka seju”. Šoreiz pārītis ir krietni sarūgtināts, jo debijas nedēļā “vējarunātāji” nopelnīja tikai 14,5 miljonus USD. Bet ieguldīti filmā ir 120 miljoni… Ceturtajā pozīcijā šobrīd atrodas Džeka Raijena trilleris “Visu baiļu summa” ar Benu Afleku galvenajā lomā. Pagājušajā nedēļā šī filma gan bija līdere, bet otrās vietas ieguvēja “Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood” nokritusi uz piekto vietu. Savukārt “Zvaigžņu kari” ir vispār pametuši pirmo piecinieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu