Hjū Grāntu un Sandru Bulloku saista īsta mīlestība vai tikai sekss? .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu aktiera Hjū Grānta un Sandras Bullokas uzvedība un izteikumi izraisījuši baumas par abu romantiskajām attiecībām, kurās aktrise iesaistījusies aiz mīlestības, bet pazīstamais siržu lauzējs tikai seksa dēļ.

Reklamējot jauno romantisko komēdiju "Two Weeks Notice" Kannu festivāla laikā, Grānts ar Bulloku atklāti flirtējuši un izraisījuši runas, ka Grānts pēc šķiršanās ar Elizabeti Hērliju beidzot atradis iemīļoto. "Sendija manī ir iemīlējusies, un man ļoti patīk Sendija, bet man tas ir tikai seksa jautājums," asprātīgi atbildēja 41 gadu vecais Grānts, kad žurnālists viņam uzdeva jautājumu par abu aktieru romantiskajām attiecībām. Savukārt Bulloka izmantoja gadījumu, atbildot: "Man ļoti patīk Hjū, bet es vēl neesmu gatava nodarboties ar seksu. Pāris reižu mēs esam sadevušies rokās un skūpstījušies, bet ar seksu mēs neesam nodarbojušies." Par abu aktieru sakaru tiek baumots jau kopš "Oskaru" pasniegšanas ceremonijas, kurā viņi ieradās kopā un atklāti kameru priekšā flirtēja. Grānts toreiz savai pavadonei sniedza košļājamo gumiju un jokoja, ka 37 gadus vecā Bulloka gaida viņa bērniņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu