Eltons Džons ir pirmā popzvaigzne, kas muzicējusi Bakingemas pilī.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu mūziķis Eltons Džons ir kļuvis par pirmo popzvaigzni, kas uzstājusies Bakingemas pilī, taču viņa klausītāji nebija britu karaliskā ģimene, ziņo "Ananova".

Džons nedēļas nogalē ierakstīja dziesmu 3.jūnija koncertam, kas notiks Bakingemas pils pagalmā par godu karalienes Elizabetes II valdīšanas zelta jubilejai. Koncertā tiks demonstrēts šis ieraksts, jo pats dziedātājs būs aizņemts koncerttūrē un nevarēs ieraksties klātienē. Filmēšana notika Bakingemas pils Zilajā atpūtas zālē, kurā īpaši šim gadījumam tika ievietotas klavieres. Karaliene un Edinburgas hercogs Filips šajā dienā bija devušies uz Vindzoru. "Eltons bija apbēdināts, ka nevarēs būt 3.jūnija koncertā, un vēlējās sagatavot ko īpašu," sacīja dziedātāja pārstāvis. "Šī ir pirmā reize, kad kāda popzvaigzne uzstājusies Bakingemas pilī, un viņam par to prieks." Vienīgā no slaveniem mūziķiem, kas spēlējusi pilī, ir vijolniece Vanesa Meja, kad pirms diviem gadiem tur notika konference Dienvidāzijas valstu līderiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu