Kidmena, Robertsa un Berija - skaistākās pasaules sievietes .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla "People" lasītāji gadskārtējā 50 pasaules skaistāko cilvēku topā galvenās lomas ir iedalījuši Holivudas zvaigznēm Nikolai Kidmenai, Džūlijai Robertsai un Halijai Berijai.

Līdzās ekrāna zvaigznēm šonedēļ publicētajā skaistāko slavenību sarakstā atrodami arī citu izklaides industrijas cilvēku, britu karaļnama un pat ASV politiķu vārdi. Žurnāla vāku rotā austrāliešu skaistules Kidmenas fotoattēls, it kā kompensējot to, ka šogad "Oskaru" kā labākā aktrise saņēma Berija, nevis Kidmena, kura pagājušajā gadā izšķīrās ar kinozvaigzni Tomu Krūzu. Līdzās Berijai, kura kļuvusi par pirmo melnādaino aktrisi, kas saņēmusi prestižo ASV Kinoakadēmijas godalgu, sarakstā iekļauts arī šā gada labākā aktiera "Oskara" ieguvējs melnādainais Denzels Vašingtons. "Jaukā sieviete" Robertsa, kura tiek uzskatīta arī par ietekmīgāko Holivudas dāmu, sasniegusi rekordu - aktrise sarakstā iekļauta jau septīto reizi. Pasaules skaistāko cilvēku sarakstā ierakstīti arī aktieris Džošs Hartnets, aktrises Dženifera Konelija un Kamerona Diaza, bijusī supermodele Sindija Krouforde, "Grammy" laureāte Alīsija Kīsa, Anglijas karalienes Elizabetes II mazmeita Zāra Filipa, kā arī Soltleiksitijas olimpisko spēļu organizētājs Mits Romnijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu