Nākamie “Zvaigžņu kari” būšot labāki.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Zvaigžņu karu" režisors Džordžs Lukass atzinis, ka pirmā sāgas sērija "The Phantom Menace" skatītājiem sagādājusi vilšanos, taču nākamā epizode "Attack Of The Clones" būs labāka.

Lai arī “Lucasfilm” atzīst, ka pēdējā “Zvaigžņu karu” epizode neattaisnoja uz to liktās cerības, tomēr pasaulē šī filma nopelnīja gandrīz vienu miljardu dolāru, kļūstot par ceturto visu laiku ienesīgāko filmu. "Zvaigžņu karu" veidotāji sola, ka nākamā filma būs labāka. Tā būs ar "tumšākām izjūtām, tuvāk oriģinālajai sāgai", un tajā nebūs "stulbu tēlu vai bērnu". "Es domāju, ka pirmā epizode, kas man lika mazliet vilties, ir tāda ļoti vienmuļa," sacīja 31 gadu vecais Īvens Makgregors. "Manuprāt, daudz vairāk humora un krāsu ir otrajā epizodē - "Attack of the Clones". Tā vairāk atgādina sākotnējās trīs "Star Wars" filmas, nekā "Episode I"." Pirmo "Star Wars" filmu "Episode IV - New Hope" režisors Džordžs Lukass uzņēmis 1977.gadā. Vēl uzņemtas "Episode V - The Empire Strikes Back" (1980), "Episode VI - Return of the Jedi" (1983) un "Episode I - The Phantom Menace" (1999). Jaunāko “Star Wars” epizodi "Attack of the Clones" visā pasaulē sāks demonstrēt 16. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu