Rīko Latvijas labāko modes mākslinieku konkursu "A stils" .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

25.aprīlī jaunajā "Audi centrā" notiks Latvijas labāko modes mākslinieku konkurss "A stils", kura tēma ir "Ambiciozi. Atraktīvi. Aristokrātiski", informēja izdevniecībā "Rīgas Viļņi".

Konkursu rīko žurnāls "Pastaiga" sadarbībā ar firmu "Auto Rīga". Konkursa tēmai atbilstošākās kolekcijas autors saņems Ls 1000 balvu un īpašu balvu no "Pastaigas" juvelierizstrādājumu kolekcijas. Konkursa dalībnieki – deviņi Latvijā labi pazīstami modes mākslinieki - rādīs tieši šim konkursam radītas tērpu kolekcijas. Savu dalību konkursā apliecinājuši Dāvids, Gints Bude, Šeila, Roberts Krauze, Iveta Ludviga, Baiba Cihovska, Sonita Pāvuliņa un citi. Konkursu vērtēs kompetenta žūrija, kurā ir modes nama "Ateliers" mākslinieks Aleksandrs Bibergals, stilisti Žanna Dubska un Konstantīns Bogomolovs, modes nama "Beāte" īpašniece, modes māksliniece Beatrise Dunska, vairāki pazīstami viedokļu līderi stila jautājumos – Aija Simsone, Andrejs Žagars, Armands Agrums, Valts Kleins. Pasākuma "A stils" gaitā tiks noskaidrots arī skatītāju simpātiju balvas ieguvējs, bet aicinātajām dāmām tiks dota iespēja pašām radīt savas vīzijas par ambiciozu, atraktīvu un aristokrātisku tērpu, kā arī iejusties fotomodeļu lomā un darboties kopā ar profesionālu fotogrāfu un stilistu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu