“Bring Back to Memory... A Tribute to Dj Vitkus”.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. februārī no mums mūžībā aizgāja Dj Vitkus, kurš lieliski pārstāvēja underground elektroniskās mūzikas kustību. Pieminot savu draugu un labu paziņu, kā arī ievērojot nelaiķa dzimtenes tradīcijas 28. martā, klubā “m-808” tiek rīkots atceres pasākums draugiem.

Dj Vitkus jeb īstā vārdā Viktors Obidins bija viens no pirmajiem Latvijas house mūzikas pionieriem, kuru gan pēdējā laikā pie vinila atskaņotājiem varēja satikt ļoti reti, bet visi viņu atceras kā labu dīdžeju un labu draugu. Diemžēl arī Vitkus kļuva par kārtējo heroīna upuri un šī gada 14. februāris bija beidzamā diena viņa mūžā. Lai arī Vitkus nācis no Murmanskas, mēs varam lepoties, ka par mītnes zemi viņš izvēlējās Latviju un Rīgu. Pēc viņa dzimtenes tradīcijām pēc četrdesmit dienām draugi savācas uz atceres dienu, kuru vēl zīmīgāku padara fakts, ka 20. martā Vitkusam būtu kārtējā dzimšanas diena. Viņam palika daudz ieceres un labu nodomu, kurus varam censties realizēt. Atceres pasākumā spēlēs dīdžeji, kuri labi pazina Dj Vitkus: AG&Raitis (“Defekts”); Moro (Maskava); A-Tone&Dmi3 (“Trudno”); Vital&You (“Quadrat”); Kone&Ginzza&Smartin (“Varka”); Bogdan Taran (“Dancebox”); Android; Zagga, Toms Vītiņš. Uz Vitkusam veltīto pasākumu tiek aicināti visi viņa draugi un labi paziņas. Pasākumā ieeja ar ielūgumiem vai četriem latiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu