Džeimss Bonds atkal kameras priekšā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo piektdien, 11. janvārī, “Pinewood” studijā oficiāli sāk uzņemt divdesmito filmu par Džeimsu Bondu. Jaunā filma, kurai vēl nav dots nosaukums, būs beidzamais ieguldījums četrdesmit gadus ilgušajā Džeimsa Bonda ērā, kura ir bijusi visilgākā un ienesīgākā kino vēsturē.

Šogad aprit četrdesmit gadi, kopš skatītāji 1962. gadā iepazinās ar aģentu 007 filmā “Dr No”, kurā Džeimsu Bondu spēlēja Šons Konerijs. Jaunajā filmā Lī Tamahorī vadībā Džeimsa Bonda ādā jau ceturto reizi iemiesosies Pīrss Brosnans. Pēc vienošanās ar ražotāju, Džeims Bonds atkal varēs savām vajadzībām filmā izmantot nesen ražošanā palaisto “Aston Martin V12 Vanquish” automobili, kas būs jau ceturtais šīs markas automobilis, kuru lietos leģendārais kino varonis kopš 1964. gada filmas “Goldfinger”, kurā “Aston Martin DB5” bija aprīkots ar katapultējamiem sēdekļiem un raķetēm. Producenti Maikls Džī Vilsons un Barbara Brokolī akceptēja šo vienošanos, sakot: “Džeimsam Bondam un britu Aston Martin bijušas ļoti ilgas un noturīgas attiecības mūsu filmās.” Džeimsa Bonda mājaslapā no šodienas iespējams tiešraidē vērot filmas uzņemšanas gaitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu